Snöläger i Funäsdalen

Skidläger på snö i och omkring Funäsdalen

Vecka 49, från lördagen den 2 dec till lördagen den 9 dec finns det möjlighet att åka skidor på snö. Man kan välja att vara med hela eller del av tiden.Vi bor i klubbens 2 andelsstugor med möjlighet till 12 deltagare om man vill bo i dubbelrum eller 6 deltagare om man vill ha enkelrum och alla varianter däremellan. Blir vi av båda könen gör vi en stuga för kvinnor och en för män.

Frukost, lunch och middag kan man samordna i respektive stuga som man vill eller fixa själv. Upp till deltagarna. Deltagarna behöver ha bil eller att komma överens om samåkning med någon.

Kostnaden delar deltagarna på och är givetvis beroende på hur många vi blir och hur man väljer att göra med maten och hur länge man är med. Hyran för en stuga är 2000 kr för hela veckan. För alla medlemmar över 65 år bekostas stughyran av klubbens +65-projekt.

Vi samlas i början av  veckan före vi åker i vår klubbstuga på Skidstavallen för att snacka ihop oss. 

Öppna och preparerade spår vid denna tid är varierande utefter snötillgång och kan vara få och utmanande. Av erfarenhet sedan tidigare år är att man behöver ha lite skidvana för att få ut något av veckan.

 

Intresserade skickar ett mejl till styrelsen@skidkamraterna.se . Ej bindande. Du behöver ha bestämt dig senast den 22 november. Då bör vi ha en hyfsad uppfattning om snö- och spårläget i och omkring Funäsdalen.

 

Vil du ha mer information hör av dig till ulf.uddback@bredband.net

 

Välkomna

Se alla nyheter »